Game Night

Viktig information!

På grund av Corona-viruset så kommer vi hålla våra spelkvällar online tills vidare, istället för de fysiska TV-spelkvällarna på Klossen. Du är varmt välkommen att delta! 🙂

Vi skapar dessa online-spelkvällar tillsammans och spelar de spel som besökarna vill spela. Några exempel på vad som ofta spelas är Jackbox, Overwatch, Dota 2, Skribbl.io, Minecraft, CS, Among Us, Dead by Daylight, och mera!

Var: DSK:s Discord-server – https://discord.gg/yqDNNQy

När: Onsdagar mellan kl 18:00-22:00

Game Night

Tillsvidare är våra spelkvällar endast online, men Game Night är i vanliga fall en återkommande TV-spelskväll som hålls på Kulturhuset Klossen på Ålidhem, Umeå. Alla som vill får komma förbi och vara med under kvällen och man kan både spela med varandra, spela på egen hand, snacka och umgås. Under spelkvällen så finns massor att olika TV-spels konsoler att spela på (NES, SNES, Nintendo 64, Gamecube, PS3, Xbox 360, PS4, Nintendo Switch m.fl.) och tvåhundratals spel. Tanken bakom Game Night är att det ska vara lite som ett öppet vardagsrum där man kan träffas och umgås. Spelkvällarna är gratis men om man ofta är med så ser vi gärna att man blir medlem i föreningen (kostar 100 kr per år, per person) för att bidra till föreningens fortsatta arbete att sprida och öka den digitala spelkulturen. 

Var: p.g.a. Corona-krisen så är det tills vidare online via vår Discord server.

När: Onsdagar mellan kl 18:00-22:00

Spelkvällarna läggs oftast upp som evenemang på Game Nights Facebook sida (länk) och DigitalSpelkulturs Facebook-sida (länk)